Nu närmar det sig

Wellnessmässan i Uppsala 21-22 maj

Expo Stories i samarbete med Anna Modig presenterar stolt vår senaste lansering: Wellness Uppsala! Mässan går av stapeln den 21-22 maj på Fyrishov i Uppsala. På Wellnessmässan får du träffa några av landets främsta inspiratörer, föreläsare, utställare och kreatörer inom områdena hälsa och wellness. Under två dagar ger vi dig möjligheten att skaffa verktygen för att bli den bästa versionen av dig själv. Köp din biljett redan idag!

Föreläsningar du inte vill missa

”Det är för sent för att bli smidig…” ”den här ryggen får jag ju leva med…” Klurigt det där med valda sanningar.

Vad händer när man tar en kompetent tränare och en kompetent terapeut, slår ihop deras kompetenser och bygger ett system för att få kroppar att fungera optimalt? Blir det perfekt fungerande kroppar då?

Anna Modig, medicinsk tränare, och Gunnar ”Gunta” Jansson, Atletisk Kinesiolog, har kanske inte svaret på ifall en kropp kan bli optimal men de har tillsammans byggt ett system där du snabbt och effektivt ser vart viktiga pusselbitar i rörelsemönstret blockerar funktionen till en mer optimal, stark och smärtfri kropp i vardag/träning/karriär.

Varför blir det ofta så att man går mellan olika tränare och terapeuter där man gång på gång berättar samma historia om sig själv i jakten på att bli av med ett problem, skada eller för att försöka få sin kropp att fungera bättre. Det är något som Anna och Gunta både tycker är frustrerande och ineffektivt. Därför startade de sitt samarbete och ett projekt som fått namnet ”Project Awesome”.

Under den här föreläsningen får du chansen att prova på, eventuellt se vart du behöver utveckla din funktion och framför allt får du träffa tränare Anna och terapeut Gunta som byggt ett nytt effektivare arbetssätt för att nå nya nivåer i kundens träning, snabbt och effektivt.

 

Anna Modig & Gunnar ”Gunta” Jansson

Dela inlägget

Facebook
LinkedIn
Instagram